Sizden Gelenler

Merhaba Arkadaşlar

Sayfamızı Takip Edenlere Kısa Bir Duyuru

[g1_dropcap size=”m”]H[/g1_dropcap]orozlu Ayna (Mizah ve Eleştiri) Sitesi yeni bir oluşum. Bu platformda; sanat, tarih, eğitim, karikatür, medya, öykü, haber gibi insanı ilgilendiren konularda yazıp çizen arkadaşlarımız var. Amacımız, mizah ve eleştiriyi kırıp dökmeden, kimseye hakaret , küfür etmeden, belli güç odaklarına yaslanmadan, genelde söylenileni pek fazla tekrar etmeden, gerçeği ayrıntıda yakalamak niyetindeyiz. Genel geçer,ortalama herkesin tekrar edip durduğu, algı operasyonlarının bizden beklediği tepkileri gösterme gibi bir niyetimiz yok. Gerçeğin peşindeyiz. Gerçek bazen rahatsız edici, can yakıcı olabilir. Bir anlamda mizahın da görevi bu deği mi? Yazarken, çizerken, çalışırken kusurumuz, yanlışımız olabilir. Kusurumuzu gördüğümüzde geri dönmesini, gerektiğinde özür dilemesini de biliriz.

Belirteceğim diğer bir konu, çalışmalarımızdan haberi olan arkadaşların bazıları; “ Biz de yazı, resim, karikatür gibi ürünler versek yayımlar mısınız?” diye soruyorlar. Durumu kendi aramızda değerlendirdiğimizde bu öneriyi yerinde ve haklı bulduk. Çünkü yaşamın kendisi, bizim yazdığımızın, çizdiğimizin çok çok ötesinde konuları içeriyor. Bizim göremediğimizi gören, duyamadığımızı duyan gözlere, kulaklara ihtiyacımız var. Halkımızı, insanlığı ilgilendiren doğru fikirlere, eleştirilere, çözüm önerilerine, mizah ürünlerine her zaman kapımız açık. Gönderdiğiniz yazılar, ürünler “Sizden Gelenler” bölümünde yer alacaktır.
Yeniden görüşme dileğiyle esen kalın.

Yazar hakkında

Sezer Kılavuz

Yorum bırak

40  ⁄    =  4

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.