Genel

Türkiye’de “bozkurt” olmak…

Cemal Enginyurt’un uluması üzerine dikkat çeken bir yazı…

O’nu bir akşam FOX Ana Haber Bülteki’nde izlemiştim. Fatih Portakal eskilerin müstehzi (alay eden alaycı) dedikleri türden bıyık altı gülüşüyle haberlerini vermişti.

MHP Ordu milletvekili Cemal Enginyurt yine yapmıştı yapacağını… Türkistan’a gidip, Tanrı Dağları eteklerinde 13 yaşından bu yana beslediği hayalini bir bozkurt gibi uluyarak gerçekleştirmişti.

Uluyan görüntüler eşliğinde haber sona ermişti.

Aklıma takıldı. Konu dikkatimi çekmişti, haberden sonra biraz araştırma yaptım ve bazı sonuçlara ulaştım. Türkistan’daki dostlarım çok yardımcı oldular. O dostların yardımıyla bir kamuoyu bildirisi elime geçti. Şimdi onu sizlerle paylaşıyorum. Noktasına virgülüne dokunmadan bildiriyi sizin değerlendirmenize sunuyorum:

Türk kamuoyuna Duyuru …

Biz aşağıda imzaları olan Tanrı Dağları, Altay Dağları bozkurtları olarak Türk kamuoyuna zorunlu olarak bu açıklamayı yapma gereği duyduk.

Türkiye’den Cemal Enginyurt adlı bir milletvekili Kırgızistan’a gelmiş, davetlere katılmış, sonra da Tanrı Dağları eteklerine gelip bir bozkurt gibi ulumuş. Bu şahsın ulumasını uzaktan da olsa dinleyip gözlemleyip bize haberini ulaştıran kurt arkadaşların söylemesiyle haberimiz oldu.

Doğrusu; olaydan dolayı çok üzüldük ve öfkelendik.. Öncelikle şunu belirtelim ki; Cemal adlı bu şahsın uluması, biz kurtların ulumasıyla yakından uzaktan bir ilgisi yoktur!

Kötü bir taklit denemez. Cemal’in uluması daha çok, dağdan ayağına taş yuvarlanmış bir canlının feryatlarına benziyor.

Ayrıca; Tanrı aşkına o nedir? Siz değirmen taşı gibi göbeği olan bir bozkurt gördünüz mü gerçekten? Göremezsiniz. Asla göremezsiniz.
Biz bozkurtlar asla şişman olamayız. Avımızı ter dökerek, emek harcayarak, saatlerce durmadan koşarak avladığımız için ense, göbek yapamayız. Cemal’in göbeği pide, lahmacuni kebapla meydana gelmiş olabilir. Yediği , içtiği onun olsun, bizi ilgilendirmez ama o göbekle bizi taklit etmeye kalkıyor. Çok komik duruma düşüyor.

Amerikan kanalının sunucusu Fatih Portakal’ı bile kendine güldürüyor.

Ne olacak acınası bir durum…

Şunu belirtmeliyiz ki; biz bozkurtların adı çok yıpratıldı, karalandı, hakkımızda üretilen kirli bilgiler ortalığa saçıldı. Adımızı ağzına almaması gereken haddini bilmezler bozkurt taklidi yapmaya soyundular.

Öncelikle bilin ki;

İnsan denilen yaratıklara hizmet eden köpeklerle hiç mi hiç karıştırmayın. Biz köpek değiliz. Asla köpekleşmeyiz. İnsanlara, efendilere hizmet etmeyiz. İnsanoğlu çok uğraştı ama bizi evcilleştirip boynumuza köpekler gibi tasma takamadı, köpekler gibi maskara edemedi.

Biz özgürlüğümüze düşkünüz. Kimseden kemik dilenmez, kuyruk sallamaz, hakkımız olanı zorla alırız.

Biz kurt gibi doğar, kurt gibi ölürüz.

İnsanoğlunun arasında adı kurt olan bazı cinsler dolaşıyor. Kurt köpeği, Sibirya Kurdu kurt değil köpeklerin şeklen bize benzeyen türleridir.
Onlar kurt değil köpeklerdir.

Biz kurtları iyi tanıyan, özelliklerimizi iyi bilen Türkler boylarına bizim adımızı vermiş, bayraklarına simge olarak taşımışlardır.

Bozkurt, tarihsel olarak özgürlüğüne düşkün ulusların başta Türklerin sembolüdür.

Türkiye’den kalkıp da Türkistan’a Tanrı Dağları’na kadar gelen Cemal adlı insanoğlu her nedense Türklere her türlü zulmü yapan Rus, Çin emperyalistlerinin politikalarına karşı tek laf etmedi. Türkiye’de ABD emperyalistlerine karşı aynı suskunluğu sürdürdüğünü öğrendik.

Sonuç olarak;

Gerçek anlamda bozkurt olmanın yolu, ABD, AB, Rus, Çin gibi emperyalist güçlere ve onların yerli işbirlikçilerine karşı olmaktan geçer.

Cemal Enginyurt ve O’nun gibi düşünenlere düşünmeyenlere önemle duyurulur.

İmza

Altaş Dağları – Tanrı Dağları Bozkurtları Birliği

Yazar hakkında

Yonca Fırat

Yorum bırak

86  +    =  87

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.