Haberler Medya

Partinin Adı belli Oldu

Babacan’ın Partisinin Adı…

Eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün desteklediği, Ali Babacan’ın kuracağı partinin adı belli oldu.Kurucular tarafından bir sır gibi saklanan, çevredeki en yakın kişilerle bile paylaşılmayan yeni partinin adını herkesten önce biz öğrendik.

Yeniçağ’dan Ahmet Takan, Haber Turk’de Nagehan Alçı’nın ortaya attıkları isimlerin hepsi yanıltıcı ve asparagas olmasının ötesine geçmiyor.

Fazla uzatmadan söyleyelim: Yaşadığımız yaz mevsiminin sıcaklığından, hayat pahalılığının ağır yükünden bunalan vatandaşlara biraz serinlik ve ferahlık vermek için yeni partinin adı; “KÖPÜK PARTİSİ” olarak belirlendi.

Köpük Partisi örgütlenme çalışmalarını, Antalya, Mersin, Muğla, İzmir, Aydın, Balıkesir gibi illerde hızla sürdürüyor. Yeni kurulacak partiye özellikle gençler yoğun ilgi gösteriyor.

Parti Eylül ayında kurulmuş olacak. Sıcakların etkisi geçince partinin adı, Köpük Kurabiye Partisi, kışın en soğuk olduğu zamanda da, Köpüklü Kahve Partisi olarak değiştirilerek vatandaşlara bazen sıcak bazen de soğuk mesajlar verilecek.

Yazar hakkında

Sumru Marmara

Yorum bırak

34  +    =  39

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.