Haberler

CHP – HDP Buluşmaları

Önce biz yazdık…

11.07.2019 tarihinde “Bir İttifak Tablosu” haberini sizlerle paylaşmıştım. Bu haberde CHP yöneticileri ile HDP’liler arasında başlayan muhabbet ve sevgi selini dile getirmiştim. Demirtaş’ın, demokraaasi yiğidi Sezgin Tanrıkulu’nun portresini yapması, bazı CHP yöneticileri arasında kıskançlıklara neden olduğunu belirtmiş; “CHP ,HDP arasında oluşup, kamuoyu önünde paylaşılmayıp red edilen muhabbet çok kısa zaman içinde karşılıklı aşk ilanına dönüşecek. Ben buradan söylüyorum, ‘demiştin’ dersiniz” diye tahminde bulunmuşum.

Dediğim çıktı. Çok olmadı bir ay içinde karşılıklı aşklar ortalığa döküldü. Haberi ODA TV- 18 Ağustos 2019 tarihinde verdi.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun eşi Dilek İmamoğlu, Selahattin Demirtaş’ın eşi Başak Demirtaş, Demirtaş’ın kızkardeşi Aygün demirtaş Bakırköy’de bir lokantada buluşmuşlar. Sahi İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu niye yok aralarında? Neden aralarına almamışlar çok merak ettim doğrusu…Bu konuyu araştırmam gerek. Her neyse biz konumuza dönelim. Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu “…Selahattin Bey’i de ben insan olarak çok seviyorum, kendisiyle hiçbir zaman yüz yüze gelmedim ama hani hep yüreğimiz kendisiyle. Bunu her fırsatta da ben dile getiriyorum. Oğlumunda özellikle selamları var, sanırım Selahattin Bey Sezgin Tanrıkulu’nun bir portresini çizmiş, ben görmedim ama ‘ anne çok beğendiğimi söylersin’ dedi. ‘İletirseniz sevinirim kendisine’ dedi.”

Haber, Demirtaş güzellemeleri, bir arada olma, masayı genişletme dilekleriyle, hediyeleşmeyle sürüp gidiyor. Bir ay önce “Bir İttifak Tablosu” haberini yaptığımda bazı CHP’li dostlar bana sitem edip, azarlamışlardı. Bir ayda zaman beni haklı çıkardı.Bir kez daha açık açık söyleyip, kamuoyuna ilan ediyorum. CHP yöneticilerindeki HDP aşkı bacayı sarmış durmda. Selvi Hanım, ortak olan bu duyguyu çok güzel ifade etmiş, fazla söze gerek yok. Atatürk’e küfür eden Mehmet Bekaroğlu kampanyayı başlattı. Arkası gelecek. Ha, bu arada kapak resmindeki ayrıntıya dikkat “ Şeytan ayrıntıda gizlidir” derler. Masanın üstündeki mikrofonun biri belirsiz, diğeri ise FOX TV’nin. Diğer haber kanalları niye yok? FOX TV haber mi atlatmış yoksa? Haber atlattıysa habercilik açısından kutlarız onları. Haklarını yememek gerekir Amerikan kanalı FOX, CHP-HDP ittifakı için çok çaba harcıyor. Önce hanımları buluşturarak başlatılan kampanya, “Demirtaş’a, Osman Kavala’ya Özgürlük” kampanyası ile ısıtılarak, “Başkan Apo”nun dilekleriyle nikah masasında “mutlu” sona erecek.

Hem de çok kısa zamanda.İkinci kez ilan ediyorum. Bir kez daha haklı çıkacağım ne yazık ki. Bu tarihi bir kenara yazın. Unutmayın.

Yazar hakkında

Sumru Marmara

Yorum bırak

  ⁄  7  =  1

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.