Genel

Sirkte Olay!

Ayı bakıcısına saldırdı.

Moskova’da bir sirkte gösteri sırasında ayı bakıcısına saldırarak bakıcısını boynundan ve kolundan yaraladı. Ayının elinden güçlükle alınan bakıcısı hastaneye yatırıldı. Tedavi altına alınan bakıcının sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Kaynak: http://us.tomonews.com/

Yukarıdaki haber üzerine Moskova’daki Horozlu Ayna’nın muhabirini arayarak olayı araştırmasını istedik. Muhabirimiz, olayın geçtiği sirke giderek sirkteki görevlilerden bilgi almak istediğinde, görevliler bilgi vermekten kaçınıp, konuşmak istememişlerdir. Görevlilerin şüpheli tavırları üzerine, haberi kovalayan acar muhabirimiz, suçlu ve saldırgan ilan edilen ayıya ulaşıp, bizzat ayının ağzından gerçekleri öğrenmiştir. Ayı, Horozlu Ayna’nın mikrofonlarına şunları söylemiştir:

Videoda gördüğünüz o bakıcı, alçağın biridir. Güçlüyüm, kuvvetliyim diye sirkteki bütün ağır, pis işlerini hep bana yaptırıyor.Gördüğünüz gibi gösteride de el arabasıyla bir sürü şey taşıtıyor. Neyse yükü taşıyalım, iş yapalım ama işin sonunda vermesi gereken şekerimizi de versin artık. Dikkat edin son gösteride şekeri verir gibi yapıp vermedi. Görüntüleri durdurarak izlerseniz gerçek ortaya çıkar. Alçak herif! Şekerlerimi vermeyip gösteriden sonra kendisi yiyor. Ben böyle haksızlıklara hiç gelemem. Tepkimi göstermek için onu altıma alıp biraz öpmek istedim. Eh! Öpüşümüz biraz ayıca oldu. İstemeden bazı yerlerini çizmişim. Ama dikkat edin beni demir sopalarla dövdüler, tekmelediler. Dayaktan her tarafım ağrıyor, kemiklerim sızlıyor. Bu kadar da insanlığın lüzumu yok! Hayvan Hakları Savunucularına durumu ilettim. Ayrıca, Devlet Başkanı Putin’den de yardım bekliyorum. Sirk yönetiminden maddi ve manevi tazminat talebim var.

Yazar hakkında

Sumru Marmara

Yorum bırak

  ⁄  5  =  1

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.